Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути
23 Липня, 2020 р., 09:40
5 по 16 серпня 2020 року відбуватиметься впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. З 18:00 07 серпня функціонування діючого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру буде припинено. У період впровадження оновленого ЄДР прийом документів, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, не здійснюватиметься. Про це повідомив Міністр юстиції Денис Малюська.
23 Липня, 2020 р., 09:39
Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні в середу, 17 червня, шляхом внесення змін в низку актів Кабінету Міністрів, якими встановлені карантинні обмеження. 
21 Липня, 2020 р., 09:56
16 липня 1990 року Верховна Рада УРСР конституційною більшістю народних депутатів – 355 голосів “за” при чотирьох “проти” та одному, який утримався, ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. Документ проголосив суверенітет України як верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади республіки в межах її території, незалежність і рівноправність у зовнішніх відносинах. Декларація стала важливим кроком на шляху до незалежності. Базові положення цього документа згодом стали основою законодавчих актів державного значення – Конституції та законів України.
21 Липня, 2020 р., 09:53
17 липня Верховна Рада України прийняла Постанову № 3650 «Про утворення та ліквідацію районів». Згідно з документом, тепер в Україні 136 районів. Старі 490 районів парламент ліквідував.
10 Липня, 2020 р., 15:49
Бланк паспорта громадянина України виготовляється у формі пластикової картки типу ID-1, що містить безконтактний електронний носій до якого вноситься інформація, яка зазначена на лицьовому та зворотному боці паспорта, біометричні дані, параметри особи  (відцифрований образ обличчя, відцифрований підпис особи), а також дані щодо забезпечення захисту інформації, що внесена на безконтактний електронний носій, відповідно до вимог Закону України « Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус». Тому крім власника ID-картки ніхто не зможе нею скористатися, порівняно з паспортом громадянина України у вигляді книжечки. Що є значною перевагою у оформленні паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Візуально на самій ID-картці можна   побачити: назву держави, назву документа, прізвище та і’мя українською мовою та латинською транслітерацією, по батькові — лише українською, стать, чоловічу/жіночу, громадянство, дату народження, місце народження, дату видачі та закінчення строку його дії,  номер самого документа, відцифрований образ обличчя, відцифрований підпис особи, унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі, орган, що видав,  РНОКПП (ідентифікаційний код).
08 Липня, 2020 р., 14:12
  7 липня голова Чернігівської районної державної адміністрації Сергій Журман провів робочу нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь та відділів. У роботі брали участь голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко та перший заступник голови РДА Анатолій Кругол.
08 Липня, 2020 р., 14:11
 Учора, 7 липня, голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко разом із народними депутатами України Олегом Семінським та Сергієм Гривком, головою Чернігівської РДА Сергієм Журманом та головою райради Олександром Ларченком зустрівся з представниками аграрного сектору Чернігівського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь