Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Липня, 2020 р., 16:31
штормове попередження
23 Липня, 2020 р., 09:40
5 по 16 серпня 2020 року відбуватиметься впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. З 18:00 07 серпня функціонування діючого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру буде припинено. У період впровадження оновленого ЄДР прийом документів, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, не здійснюватиметься. Про це повідомив Міністр юстиції Денис Малюська.
23 Липня, 2020 р., 09:39
Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні в середу, 17 червня, шляхом внесення змін в низку актів Кабінету Міністрів, якими встановлені карантинні обмеження. 
21 Липня, 2020 р., 09:56
16 липня 1990 року Верховна Рада УРСР конституційною більшістю народних депутатів – 355 голосів “за” при чотирьох “проти” та одному, який утримався, ухвалила Декларацію про державний суверенітет України. Документ проголосив суверенітет України як верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади республіки в межах її території, незалежність і рівноправність у зовнішніх відносинах. Декларація стала важливим кроком на шляху до незалежності. Базові положення цього документа згодом стали основою законодавчих актів державного значення – Конституції та законів України.
21 Липня, 2020 р., 09:53
17 липня Верховна Рада України прийняла Постанову № 3650 «Про утворення та ліквідацію районів». Згідно з документом, тепер в Україні 136 районів. Старі 490 районів парламент ліквідував.
10 Липня, 2020 р., 15:49
Бланк паспорта громадянина України виготовляється у формі пластикової картки типу ID-1, що містить безконтактний електронний носій до якого вноситься інформація, яка зазначена на лицьовому та зворотному боці паспорта, біометричні дані, параметри особи  (відцифрований образ обличчя, відцифрований підпис особи), а також дані щодо забезпечення захисту інформації, що внесена на безконтактний електронний носій, відповідно до вимог Закону України « Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус». Тому крім власника ID-картки ніхто не зможе нею скористатися, порівняно з паспортом громадянина України у вигляді книжечки. Що є значною перевагою у оформленні паспорта громадянина України у вигляді ID-картки. Візуально на самій ID-картці можна   побачити: назву держави, назву документа, прізвище та і’мя українською мовою та латинською транслітерацією, по батькові — лише українською, стать, чоловічу/жіночу, громадянство, дату народження, місце народження, дату видачі та закінчення строку його дії,  номер самого документа, відцифрований образ обличчя, відцифрований підпис особи, унікальний номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі, орган, що видав,  РНОКПП (ідентифікаційний код).
08 Липня, 2020 р., 14:12
  7 липня голова Чернігівської районної державної адміністрації Сергій Журман провів робочу нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь та відділів. У роботі брали участь голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко та перший заступник голови РДА Анатолій Кругол.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь