Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

ПРО СКЛИКАННЯ ТРИДЦЯТЬ ШОСТОЇ СЕСІЇ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ КИСЕЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.04.2024 13:32
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

 

Україна

 КИСЕЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

26 квітня

2024 року

    с. Киселівка                         №

30

        

Про скликання тридцять девятої  сесії восьмого

скликання Киселівської сільської ради

         Відповідно до  пункту 8 частини 4 статті 42, частини 10 статті 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Киселівської сільської ради VІІІ скликання, ЗОБОВ’ЯЗУЮ

1.Скликати  тридцять девяту  сесію восьмого скликання о  10 - 00 годині    

07 травня  2024 року в адмінприміщенні с.Вознесенське за адресою: вул.Центральна, 43Б, с.Вознесенське.

2.На розгляд сесії винести такі питання :

  1.  

Про затвердження звіту про списання основних засобів комунальної власності.

Доповідач: начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Протченко І.М.

  1.  

Про затвердження звіту про виконання  «Програми розвитку місцевого самоврядування Киселівської сільської ради  на 2021-2023 роки» у 2023 році .

Доповідач: сільський голова  Шелупець В.М.

  1.  

Про виконання Програми благоустрою Киселівської територіальної громади на 2021-2023 роки у 2023 році.

  1.  

Про  виконання Програми управління майном комунальної власності Киселівської  територіальної громади на 2021-2023 роки»  у 2023 році

  1.  

Про виконання Програми «Питна вода» Киселівської сільської ради на 2022-2025 роки у 2023 році.

  1.  

Про оголошення аукціону та визначення умов оренди нерухомого майна, що є комунальною власністю Киселівської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області.

Доповідач: начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Ведмідь Т.В.

  1.  

Про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в Киселівській територіальній громаді на 2021-2025 роки у 2023 році.

  1.  

Про затвердження Програми запобігання і протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення ґендерної рівності, протидії торгівлі людьми  на період 2024-2025 роки в Киселівській територіальній громаді.

Доповідач: начальник відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киричанська Л.В.

  1.  

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 03.11.2023 року № 33/VIII-33 «Про затвердження Програми соціального захисту  і соціального забезпечення населення Киселівської територіальної громади на 2024-2026 роки та Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги мешканцям Киселівської сільської ради.

Доповідач: начальник відділу організаційної роботи та соціального захисту населення Самотяжко І.В.

  1.  

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 12 листопада 2021 року № 13/VIII-11 «Про затвердження структури та загальної граничної чисельності працівників апарату Киселівської сільської ради та її виконавчих органів» зі змінами.

Доповідач: начальник відділу юридично-кадрового забезпечення

Білюба Л.В.

  1.  

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 16 квітня 2021 року № 5/VIII-4 «Про створення Служби у справах дітей Киселівської сільської ради» (зі змінами від 23.06.2021 року №8/ VIII-7) Доповідач: начальник служби у справ ах дітей Алієва В.А.

  1.  

Про створення Комунального підприємства «Благоустрій»  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області та затвердження Статуту підприємства.

  1.  

Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємств,  Положення про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних

підприємств та форми контракту.

  1.  

Про погодження кандидатури для призначення на посаду директора

КП «Благоустрій» Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Доповідач: начальник відділу юридично-кадрового забезпечення

Білюба Л.В.

  1.  

Про внесення змін і доповнень до рішення 35 сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 22.12.2023 №35/ VIII-18 «Про бюджет Киселівської сільської територіальної громади на 2024 рік» зі змінами

(рішення виконавчого комітету від 29.01.2024 №667; від 03.04.2024 №№38/ VIII-11; рішення виконавчого комітету від 15.04.2024 №765).

 Доповідач: начальник фінансового відділу Бакеєва Л.А.

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового

будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під землі загального користування.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва садівниче  товариство «Полісянка» на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, що надається в оренду

ТОВ «Лайфселл» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, яка розташована за межами с. Березанка на території Киселівської сільської ради Чернігівського району

Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді для будівництва та

обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки приватної власності з 01.03

для ведення особистого селянського господарства (для ведення особистого підсобного господарства) на для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель державної влади та  органів місцевого самоврядування.

  1.  

Про надання згоди на зменшення площі  земельної ділянки комунальної власності.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради для будівництва та  обслуговування будівель закладів культурно- просвітницького обслуговування на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

  1.  

Про надання дозволу  «ТОВ БІЛОУС» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  на 10 (десять) років для будівництва та обслуговування  адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною  з отриманням прибутку (КВЦПЗ 03.10), що розташована  с. Брусилів на території Киселівської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічної  документації з  нормативно грошової оцінки земель садівничого товариства «Березань»  на території Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області

  1.  

Про внесення змін до рішення  Киселівської  сільської ради  від 29 лютого 2024 року №37/VIII-4 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановленн (відновлення) меж земельної ділянки (паю)».

  1.  

Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової  оцінки  земельної ділянки комунальної власності, яка  надається в оренду

ТОВ «Лайфселл» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій  на території Киселівської сільської ради  за межами с. Петрове Чернгівського району Чернігівської області.

  1.  

Про закриття кладовища в селі Кобилянка, що розташоване на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю).

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована: Чернігівська область Чернігівський район, с. Снов’янка

  1.  

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді, які планується за результатами земельних торгів передати в оренду для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються  підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, яка розташована: Чернігівська область, Чернігівський район, Киселівська сільська рада ( за межами с. Новоселівка).

  1.  

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для  для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються  підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, яка розташована: Чернігівська область, Чернігівський район, Киселівська сільська рада ( за межами с. Новоселівка).

  1.  

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Киелівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Доповідач: начальник відділу земельних відносин, архітектури та послуг Баглай О.М.

  1.  

Різне.

 

            На сесію запросити депутатів сільської ради (список додається), старост,  керівників виконавчих органів ради, керівників закладів, що знаходяться на території сільської ради.

 

Секретар сільської ради                                                Світлана МАТЮХА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь