Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Днем працівників сільського господарства!

Дата: 19.11.2023 20:04
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

 Шановні аграрії! 

Щиро вітаю керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерські господарства Киселівської територіальної громади, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашій територіальній громаді, в якому працюють дбайливі господарі.

Неможливо переоцінити важливість праці всіх людей, зайнятих у сільському господарстві. Тільки завдяки їм полиці магазинів щодня наповнюються свіжими продуктами. Лише завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню у кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Українські аграрії другий рік поспіль продовжують тримати свій фронт в умовах великої війни, виходити в поля та наближати Перемогу. 

Під час повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну ви не залишились осторонь. Ви стали до лав Збройних Сил України, вступили до тероборони, займаєтеся волонтерською діяльністю, допомагаєте  вирішувати питання у громадах, де виникає потреба. 

Від щирого серця бажаю, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту, за розуміння та співпрацю у цей складний час!

Нехай ваша віддана праця і надалі служить на користь державі, на благо України.

Бажаю всім успіхів у праці, міцного здоров’я, людського щастя вам і вашим родинам. Нехай щедро родять ниви, хай над ними буде мирне небо, завжди світить сонце, а в кожному домі будуть добро та злагода!

 

З повагою

 

Сільський голова                                     Володимир ШЕЛУПЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь