Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Про скликання тридцять третьої  сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради

Дата: 20.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 42

Фото без опису                                                                 
 

У К Р А Ї Н А

КИСЕЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 жовтня

2023 року

    с. Киселівка                         №

105

 

Про скликання тридцять третьої  сесії

восьмого скликання Киселівської сільської ради

 

         Відповідно до  пункту 8 частини 4 статті 42, частини 10 статті 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Киселівської сільської ради VІІІ скликання

ЗОБОВ’ЯЗУЮ

1.Скликати  тридцять третю   сесію восьмого скликання о  10 -00 годині         31 жовтня 2023 року в адмінприміщенні с.Вознесенське за адресою: вул.Центральна, 43Б, с.Вознесенське.

2.На розгляд сесії винести такі питання :

  1.  

Про утворення Центру надання адміністративних послуг Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, затвердження положення про Центр та створення віддалених робочих місць адміністраторів Центру.

  1.  

Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Доповідач: начальник відділу юридично-кадрового забезпечення

Рем В.О.

  1.  

Про внесення змін до рішення 1 сесії 7 скликання Киселівської сільської  ради від 17.01.2020 № 9-1/VII «Про початок реорганізації Боромиківської  сільської ради шляхом приєднання до Киселівської сільської ради».

  1.  

Про скасування рішення 7 сесії 8 скликання Киселівської сільської

ради від 07.06.2021 № 7/VIII-16

Доповідач: сільський голова Шелупець В.М.

  1.  

Про затвердження комплексної цільової Програми розвитку жит-

лово – комунального господарства та благоустрою Киселівської сіль-

ської ради на 2024-2028 роки.

  1.  

Про затвердження програми управління майном комунальної власності Киселівської сільської ради  на 2024-2028 роки.

Доповідач: начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Ведмідь Т.В.

  1.  

Про затвердження «Програми функціонування модульних містечок, розташованих на території Киселівської територіальної громади, на  2024 рік».

Доповідач: в.о.начальника відділу бухгалтерського обліку та

звітності Протченко І.М.

  1.  

Про затвердження Програми соціального захисту  і соціального забезпечення населення Киселівської територіальної громади на 2024-2026 роки та Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги мешканцям Киселівської сільської ради.

Доповідач: начальник відділу організаційної роботи та соціального захисту населення Зеляк В.Р.

  1.  

Про затвердження «Програми розвитку місцевого самоврядування у Киселівській сільській раді на 2024 – 2026 роки».

Доповідач: секретар сільської ради Матюха С.В.

  1.  

Про затвердження Програми  розвитку надання соціальних послуг в Киселівській територіальній громаді на 2024–2027 роки.

  1.  

Про затвердження Програми підтримки Трудового архіву

Чернігівської районної ради на 2024-2027 роки.

Доповідач: начальник фінансового відділу Бакеєва Л.А.

  1.  

Про Програму сприяння виконанню повноважень депутатами

Киселівської сільської ради на 2024 - 2025 роки.

Доповідач: голова постійної комісії з питань комунальної власності, фінансів, бюджету, регіонального розвитку та інвестицій Буцко О.В.

  1.  

Про затвердження Програми розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Киселівської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області  на 2024-2025 роки.

  1.  

Про затвердження Програми «Екологія» Киселівської сільської ради на 2024-2025 роки.

  1.  

Про видалення зелених насаджень за межами населених пунктів.

  1.  

Про проведення земельних  торгів .

  1.  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності, які планується за результатами земельних торгів передати в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність цільове призначення  якої змінюється з для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  на «для індивідуального садівництва» на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про передачу у власність земельних ділянок (паю)  у натурі (на місцевості).

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  в оренду  АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та  експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництво та розподіл газу, постачання пари та

гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання згоди на зменшення площі  земельної ділянки комунальної власності.

  1.  

Про скасування рішення 31 сесії 8 скликанняКиселівської сільської ради від 04 вересня 2023 року№31/VIII-3 «Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби (01.08) площею 22,5580 га строком на 7(сім) років на території Киселівської сільської ради

  1.  

Про скасування рішення 31 сесії 8 скликання Киселівської сільської ради від 04 вересня 2023 року №31/VIII-4  «Про передачу в оренду земельної ділянки  для сінокосіння і випасання худоби (01.08) площею

54,3179 га строком на 7(сім) років на території Киселівської сільської ради.

  1.  

Про скасування права постійного користування земельними  ділянками для сінокосіння і випасання худоби  на території Киселівської сільської ради

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10(десять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості(КВЦПЗ 11.02), що розташована на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 10(десять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості(КВЦПЗ 11.02), що розташована на території Киселівської сільської ради.

  1.  

Про скасування права постійного користування земельною   ділянкою на території Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» в оренду для розміщення  та  експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій КВЦПЗ-13.01 на території Киселівської сільської ради  Чернігівського  району Чернігівської області.

  1.  

Про заключення договору оренди земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування будівель торгівлі на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про припинення права користування земельною ділянкою, яка була надана в користування рішенням виконкому  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) та передачі земельної ділянки  у власність.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки приватної власності  цільове  призначення якої змінюється з

«для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район Киселвська сільська рада.

  1.  

Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо організації і встановлення меж території ландшафтного заказника місцевого значення «Шестовицький».

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

Доповідач: начальник відділу земельних відносин, архітектури та послуг Баглай О.М.

  1.  

Різне.

 

           На сесію запросити депутатів сільської ради, старост,  керівників виконавчих органів ради, керівників закладів, що знаходяться на території сільської ради.

 

Сільський голова                                               Володимир ШЕЛУПЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь