Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

1 жовтня – День працівників освіти України

Дата: 01.10.2023 11:58
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Шановні працівники освіти!

Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом –  Днем працівників освіти.

Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже саме освітяни своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. Ви вносите визначальний вклад у формування нового покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї громади, своєї країни.

Справжній вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України.

Учитель – це не про фах, це - про вибір. Вибір бути з дітьми. Вибір стати маятником у цьому  безмірі світу. Вибір віддавати, і не чекати чогось навзаєм. Вибір розуміти і надихати. Вибір лікувати дитячі серця, навіть коли забуваєш про власне. Вибір іти вперед, коли хочеться спинитись. Вибір навчатись і вчитись. Вибір чути, вірити, витесувати терпіння і спокій, Вибір перемагати і зазнавати невдач. Вибір звужувати кола розпачу чи тривоги навіть тоді, коли здається, що ти не вмієш цього робити. Вибір щирості, правди, чесності, сили та нескореності.

Діти - майбутнє держави, а Вчителю довірили найцінніше – Дитину. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих, вільних, патріотичних громадян нашої країни. Вам вірять, до вашої думки прислухаються. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

 

Дякую вам, шановні наші вчителі, за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня.

 

Бажаю нових звершень, значних досягнень та великих успіхів! Хай всі ваші старання та зусилля роблять наш чудовий світ ще прекраснішим! Міцного вам здоров'я, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків, віри у щасливий завтрашній день та мирне небо над Україною!

З повагою

Сільський голова                      Володимир ШЕЛУПЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь