Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Засідання Ради оборони Чернігівської області

Дата: 23.08.2023 10:42
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

 

22 серпня відбулося засідання Ради оборони Чернігівської області.

 

За результатами доповідей та обговорення Рада оборони вирішила:

 (Витяг з протоколу)

 1. Рішення Ради оборони області від 30.03.2023 року (розпорядження від 30.03.2023 №2 «Про введення в дію рішення ради оборони») пункт 3 про обмеження освітнього процесу в очній формі навчання в закладах та установах освіти в 20-ти кілометровій прикордонній з російською федерацією зоні залишити без змін.

 Начальникам районних, Чернігівської міської військових адміністрацій, виконавчим комітетам сільських, селищних, міських рад, керівникам структурних підрозділів Чернігівської обласної державної адміністрації взяти до уваги, що рішення щодо форми організації освітнього процесу в закладах та установах освіти (очна, дистанційна, змішана) приймається органами місцевого самоврядування з урахуванням безпекової ситуації, рішень педагогічних рад (стаття 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту») та думки батьківської громадськості.

 2. Заборонити проведення всіх масових заходів на території Чернігівської області 23 – 25 серпня 2023 року.

  З 26 серпня до 01 вересня 2023 року включно рекомендувати обмежити проведення масових заходів на території області.

 3. Визнати такими, що потребують негайного виконання в найкоротші терміни, роботи по ліквідації наслідків пошкодження житлових будинків, закладів освіти та об’єктів інфраструктури, які виникли внаслідок ракетного удару 19 серпня 2023 року.        

 Виконавчому комітету міської ради м. Чернігова в найкоротші терміни:

   провести обстеження пошкоджених об’єктів інфраструктури та забезпечити їх приведення до належного експлуатаційного стану;

   провести обстеження технічного стану пошкоджених житлових будинків, закладів освіти із залученням відповідних спеціалістів;

 забезпечити виконання невідкладних аварійно-відновлювальних робіт та вичерпних заходів, спрямованих на відновлення пошкоджених об’єктів. 

  4. Директору Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації в термін до 23 серпня 2023 року повторно довести до районних, Чернігівської міської військових адміністрацій ПОРЯДОК проведення масових заходів на території Чернігівської області в умовах правового режиму воєнного стану (затвердженого рішенням ради оборони Чернігівської області 07.09.2022 року протокол №12), який є обов’язковим до виконання всіма суб’єктами, які здійснюють відповідну діяльність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь