Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Увага! Важлива інформація.

Дата: 22.08.2023 15:34
Кількість переглядів: 117

Фото без опису         

          Чернігівське відділення Чернігівського міськрайонного відділу ДУ «Чернігівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що згідно «Плану моніторингових досліджень об’єктів навколишнього середовища, лікувально-профілактичних закладів, загальноосвітніх та дитячих навчальних закладів, закладів оздоровлення та відпочинку, закладів соціального забезпечення Чернігівської області  на 2023 рік» проводився відбір та  дослідження  води поверхневих водойм р. Десна, с. Брусилів - на 1км нижче впадіння р. Снов, створ №16 на території Киселівської ТГ. За результатами досліджень лабораторій  від 18.08.2023р.  вода поверхневих водойм  не відповідає санітарним вимогам згідно наказу МОЗ України №721 від 02.05.2022р. «Гігієнічні нормативи якості води водних об’єктів для задоволення питних, господарсько-побутових та інших потреб населення» за санітарно-мікробіологічними показниками (індекс ЛКП).

      Враховуючи вищезазначене, з метою недопущення поширення кишкових інфекцій, пов’язаних з місцями  масового відпочинку населення рекомендуємо населенню Киселівської ТГ  щодо тимчасово утриматись від купання  на зазначеній території до покращення результатів санітарно-мікробіологічних досліджень.  

    Чернігівське відділення продовжуватиме проведення моніторингові дослідження р. Десна, с. Брусилів - на 1км нижче впадіння р. Снов, створ №16   у вересні місяці. Про результати  лабораторних досліджень буде повідомлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь