Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ ЗМІНУ (ВСТАНОВЛЕННЯ ) ДІЮЧИХ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ПО СЕЛАМ ВОЗНЕСЕНСЬКЕ ТА НОВОСЕЛІВКА, ЩО НАДАЮТЬСЯ ПРИВАТНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ « СПРУТ Ю» НА 2023 РІК.

Дата: 02.08.2023 16:04
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Повідомлення про намір здійснити зміну (встановлення ) діючих тарифів на послуги централізованого водопостачання   по селам Вознесенське та  Новоселівка, що надаються    Приватним  підприємством  « Спрут Ю»  на  2023 рік.                                   

   Законами України «Про житлово-комунальні послуги» , «Про ціни і ціноутворення» , «Про питну воду , питне водопостачання та водовідведення», «Про державне регулювання в сфері комунальних послуг» , постановою Кабінету Міністрів України  від 01.06 2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» , Наказом  Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального  господарства України від 12.09.№239 « Про затвердження  Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення»  передбачено встановлення тарифів на комунальні послуги на рівні , що буде покривати економічно обґрунтовані витрати в собівартості цих послуг.

  Діючі тарифи   по с. Вознесенське    Чернігівського району на послуги централізованого водопостачання  встановлені за 1 куб. м. в розмірі  19.00 грн.  для населення  та інших споживачів (рішення виконавчого комітету Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області  ).

   В даний час діючі тарифи не забезпечують покриття економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво. Основні причини перегляду тарифів - суттєве зростання вартості їх складових.

       Внесено зміни до обсягів окремих витрат , з причин , які не залежать від господарської діяльності підприємства , зокрема збільшення мінімальної заробітної плати , підвищення цін    на паливно-мастильні  матеріали , на   енергоносії та інші матеріальні ресурси, збільшилась вартість послуг інших підприємств,якими користується  підприємство для  реалізації своєї діяльності.

   Згідно зі здійсненими розрахунками ,плановий  тариф на послуги централізованого водопостачання складатиме  31.00 грн. за 1 куб. м.З . З розрахунками  можна ознайомитись в сільській раді.

    Зауваження  та пропозиції приймаються протягом 7 днів за адресою : 15534 Чернігівський район,Чернігівська область, с. Снов’янка  провулок  Овражний ,4. з дня оприлюднення  даного повідомлення.

 З повагою до Вас, адміністрація ПП «Спрут Ю».

Розрахунки на підвищення ( встановлення) тарифів на централізоване водопостачання по с.Вознесенське та с.Новоселівка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь