Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Розпорядження сільського голови №62 від 19.06.2023 "Про скликання двадцять сьомої сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради"

Дата: 20.06.2023 16:28
Кількість переглядів: 93

                          Фото без опису                                       
 

У К Р А Ї Н А

КИСЕЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 червня

2023 року

    с. Киселівка                         №

62

 

Про скликання двадцять сьомої

сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради

 

         Відповідно до  пункту 8 частини 4 статті 42, частини 10 статті 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Киселівської сільської ради VІІІ скликання

ЗОБОВ’ЯЗУЮ

1.Скликати  двадцять сьому   сесію восьмого скликання о  10 -00 годині    30 червня 2023 року в адмінприміщенні с.Вознесенське за адресою: вул.Центральна, 43Б, с.Вознесенське.

2.На розгляд сесії винести такі питання :

 

  1.  

Про визнання роботи Яцини В.Ю. задовільною та присвоєння рангу

Доповідачі: сільський голова Шелупець В.М., заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Яцина В.Ю.

  1.  

Про затвердження Положення  про порядок безоплатної передачі у комунальну власність Киселівської  територіальної громади нерухомих об’єктів  та інженерної інфраструктури.

  1.  

Про затвердження  Положення  про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Киселівської сільської ради.

  1.  

Про затвердження додаткового переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню на території Киселівської територіальної громади.

  1.  

Про внесення змін до рішення  11 сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 27.09.2021 №11/VІІІ-8 «Про затвердження Програми управління майном комунальної власності Киселівської територіальної громади на 2021- 2023 роки» зі змінами (рішення виконавчого комітету від 03.08.2022 №251 та від 14.09.2022 №273,  від 29.11.2022 № 21/VІІІ-13 та від 03.05.2023 № 25/VІІІ-22).

  1.  

Про Програму сприяння збереженню і покращенню технічного стану стану житлового фонду Киселівської сільської ради на 2023 -2024 роки.

Доповідач: начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Ведмідь Т.В.

  1.  

Про продовження на  2024 рік  терміну дії  рішення від 30 червня 2022 року №18/VIII-9 «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Киселівської сільської ради на 2023 рік».

  1.  

Про внесення змін і доповнень до рішення 22 сесії восьмого скликання Киселівської  сільської ради від 22.12.2022 №22/ VIII-5 «Про бюджет Киселівської сільської територіальної громади на 2023 рік» зі змінами (від 22.02.2023 №23/VIII-25, від 30.03.2023 №24/VIII-22.)

Доповідач: начальник фінансового відділу Бакеєва Л.А.

  1.  

Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень кандидатур старост в старостинських округах Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області.

Доповідач: секретар сільської ради Матюха С.В.

  1.  

Про поновлення дії генеральних планів у складі проєктів планування і забудови населених пунктів на території Киселівської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічних  документацій з  нормативно грошової оцінки земель населених пунктів на території Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення  детального плану для будівництва та  обслуговування  будівель торгівлі КВЦПЗ 03.07.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення детального плану.

  1.  

Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і  споруд     ( присадибна ділянка ).

  1.  

Про надання дозволу на розроблення детального плану.

  1.  

Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і  споруд   ( присадибна ділянка )

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» в оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій КВЦПЗ-13.01 на території Киселівської сільської ради  Чернігівського  району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження детального плану території.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  приватної  власності цільове призначення яких змінюється з     « для ведення особистого селянського господарства»  в землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», що розташовані  на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у  власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка), що розташована  на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «для індивідуального садівництва» на «для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», що розташована  на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності ( за межами населених пунктів) на

території Киселівської сільської ради об’єднаної територіальної громади загальною площею 91,1347 га для сінокосіння і випасання худоби (01.08).

Доповідач: в.о. начальника відділу земельних відносин, архітектури та послуг Баглай О.М.

  1.  

Різне.

 

           На сесію запросити депутатів сільської ради, старост,  керівників виконавчих органів ради, керівників закладів, що знаходяться на території сільської ради.

 

Сільський голова                                           Володимир ШЕЛУПЕЦЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь