Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children»

Дата: 01.06.2023 10:01
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

 

            Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Діти — це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю й теплом. Природно, коли дитину оточують любов’ю, увагою й піклуванням, і якщо в дорослому житті ми інколи мріємо повернутися у своє дитинство — значить, воно було щасливим і безтурботним, яким і має бути для кожної дитини на планеті.  Але, на жаль, чимало малечі все ще продовжують страждати від воєн та жорстокого поводження. 

Саме у Міжнародний день захисту дітей закликаємо всіх дорослих до зусиль по забезпеченню дітям гідних умов життя, освіти й відпочинку, а також надійного захисту від насилля та експлуатації.

 Бажаємо всім дітям жити в любові та злагоді, щоб ваші оченята не бачили смутку, гарного відпочинку, міцного здоров`я, здійснення мрій та мирного неба над головою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь