Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Співпраця  з ЧОГО «ВІдродження нації» та  МБФ «Альянс громадського здоров’я»

Дата: 26.04.2023 09:38
Кількість переглядів: 129

                 

                      Співпраця  з ЧОГО «ВІдродження нації» та  МБФ «Альянс громадського здоров’я»

                      На території Киселівської територіальної громади через фельдшерські пункти надається медична допомога 5900 жителям з них 2370 чоловіків, 2602 жінок, 692 діти до 14 років, 229 діти від 14 до 18 років, 448 внутрішньо переміщених осіб.

      ЧОГО «ВІдродження нації» та  МБФ «Альянс громадського здоров’я» підтримали  ініціативу спільноти Киселівської ТГ щодо забезпечення якісного медичного обслуговування населення шляхом реалізації теплозберігаючих проєктів у сільських  медичних закладах.

          Реалізація проекту у сукупності з раніше реалізованими ініціативною групою та ЧОГО «ВІдродження нації» проектами, дала змогу повністю досягти мети щодо забезпечення в зимовий період якісними медичними послугами жителів сіл Снов’янка, Вознесенське, Боромики, Моргуличі,Петрове Киселівської територіальної громади.   

           Отримане фінансування повністю забезпечило придбання необхідних матеріалів для ремонту. Завдяки якісним консультаціям фахівців ЧОГО «ВІдродження нації» та  МБФ «Альянс громадського здоров’я» було якісно сплановано бюджет проекту: чітко була визначена необхідна сума на придбання, кількість та якість придбаних  матеріалів, що повністю задовольнило потреби проекту.  Оплата робіт по монтажу, яка була запланована за рахунок бюджету Киселівської громади, теж була проведена вчасно і в повному обсязі.

         Було проведено роботи по заміні вхідних та внутрішніх дверей у Сновянському та Боромиківському фельдшерських пунктах, заміна вікон у Сновянському ФП, ремонт опалення у Вознесенському фельдшерському пункті, ці заходи забезпечать економію енергоносіїв та належний тепловий режим у приміщеннях де надаються медичні послуги.

         Киселівська сільська рада планує в подальшому співпрацювати з ЧОГО «ВІдродження нації» та  МБФ «Альянс громадського здоров’я» з метою забезпечення покращення доступу населення громади, до необхідних послуг з охорони здоров’я в умовах війни та повоєнного відновлення шляхом покращення доступу населення до медичних послуг та профілактики захворюваності шляхом виховання здоровогу способу життя та укріплення здоров’я через фізичні вправи, заняття спортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь