Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Обгрунтування технічні та якісні характеристики товару "РИБА"

Дата: 02.01.2023 10:39
Кількість переглядів: 178

Обгрунтування

Предмет закупівлі: : 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м'ясо риби морожені

(15221000-3 Риба хек тушка свіжоморожена)

Закупівля здійснюється у відповідності до вимог Постанови КМУ “Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування” від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період постачання Товару.

 

Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без зовнішніх походжень за кольором властивим даному виду риби. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки – вкладиші з полімерних матеріалів, а далі в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність маркування чи ярликів із зазначенням найменування продукту, маса нетто, поживна та енергетична цінність, назва виробника, дата пакування риби, термін придатності, умови зберігання. Постачається у вигляді заморожених блоків, заморожених не більше одного разу. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 85 % від установленого терміну реалізації у документах про якість. Без ГМО. Виготовлена згідно ДСТУ. (п.1.4 Спільного наказу МОіН та МОЗУ від 15.08.2006 р №620/563), а також ГМО (п.6.8 ст. 3 Закону  України  “Про дитяче харчування“ від 14.09.2006р №142-5). Сертифікація систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), та відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі.

Запропонована продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та згідно правил перевезення продовольчих товарів (надати гарантійний лист, завірені підписом та печаткою* Учасника).

Водій (експедитор), що буде перевозити товар повинен мати санітарну книжку з результатами медичного огляду

Дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби, відповідність продукції ГОСТ, ДСТУ,ТУ Переможець торгів надає на кожну партію при поставці товару.

 

Організаційні вимоги

 

Термін поставки товарів : з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року.

Умови поставки товару: здійснювати на зазначену адресу за рахунок Постачальника, щотижнево крім суботи та неділі з 08-00 до 12-00 по заявці Замовника, в якій вказується асортимент та кількість товару по кожній окремій поставці.

 

Обсяг закупівлі: 1000 кг.

 

Місце поставки товару:

Брусилівський ЗДО - Чернігівський район, с. Брусилів,  вул. Нова, 50;

Брусилівський ліцей - Чернігівський район, с. Брусилів,  вул. Шевченка, 50;

Вознесенська гімназія- Чернігівський район, с. Вознесенське,  вул. Подільська, 1а;

Киселівський ліцей - Чернігівський район, с. Киселівка,  вул. Нова, 1а;

Сновянський ЗДО - Чернігівський район, с. Сновянка,  вул. Лісова, 1-в;

Сновянський гімназія - Чернігівський район, с. Сновянка,  вул. Лісова, 1-в.

 

Очікувана вартість сформована на підставі Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (Мінекономіки) № 275 від 18.02.2020 року "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі".

Очікувана вартість закупівлі – 145000,00 грн.

Розмір бюджетного призначення визначений  відповідно до розрахунку кошторису  на 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь