Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

обгрунтування Технічні та якісні характеристики товару Природний газ

Дата: 09.12.2022 11:24
Кількість переглядів: 197

Предмет закупівлі: Газове паливо (Природний газ), код за  ДК 021:2015 09120000-6 - Газове паливо (Природний газ).

Закупівля здійснюється у відповідності до вимог Постанови КМУ “Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування” від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період постачання Товару.

Постачальник природного газу – це суб’єкт господарювання, який на підставі ліцензії здійснює діяльність з постачання природного газу. Учасник торгів повинен забезпечити поставку газу до точки входу в газорозподільну систему, до якої підключено обєкт Замовника.

Учасник повинен здійснювати постачання природного газу, що є предметом закупівлі, у відповідності до Закону України «Про ринок природного газу», постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про затвердження Правил постачання природного газу» від 30.09.2015 № 2496 (із змінами) та інших відповідних нормативно-правових актів чинного законодавства. Відповідно до пункту 31 частини 1 статті 1 Закону України «Про ринок природного газу» природний газ, нафтовий (попутний) газ, газ (метан) вугільних родовищ та газ сланцевих товщ, газ колекторів щільних порід, газ центрально-басейнового типу (далі - природний газ) - суміш вуглеводнів та невуглеводневих компонентів, що перебуває у газоподібному стані за стандартних умов (тиск - 760 міліметрів ртутного стовпа і температура - 20 градусів за Цельсієм) і є товарною продукцією.

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючими на період постачання товару.

Фізико-хімічні показники газу повинні відповідати вимогам «Кодексу газотранспортної системи» затверджених Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 30.09.2015  № 2493 ( розділ ІІІ глава 1). 

Обсяг закупівлі: 64,69 тис.куб.метрів

Очікувана вартість закупівлі – 1 071 000,00 грн.

Розмір бюджетного призначення визначений  відповідно до розрахунку кошторису  на 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь