Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Прийом громадян, що потребують надання безоплатної правової допомоги с.Новоселівка

Дата: 11.08.2022 18:08
Кількість переглядів: 286

23 серпня 2022 року з 10.00 до 12.00 в приміщенні Новоселівського ФАПу (с. Новоселівка Вознесенського СО Киселівської ОТГ, вул. Яцевська, 31-А) відбудеться прийом громадян, що потребують надання безоплатної правової допомоги (правова інформація, консультації і роз'яснення з правових питань (цивільне, сімейне, земельне, житлове, спадкове, пенсійне тощо законодавство), прийняття відповідних звернень про надання БВПД (написання позовних заяв, представництво інтересів осіб в судах, захист потерпілих (в т.ч. і дітей) в кримінальних провадженнях).

Прийом буде здійснювати директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко та юристи громадської організації «MART» Дмитро Науменко і Владислав Мишко.

До відома громадян

            Чернігівський місцевий центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, буд. 49-А, каб. 709 (7-й поверх). Телефон: (0462) 77-51-68.

Громадська організація «МАРТ» знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, буд. 39, каб. 702, 703 (7-й поверх).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь