Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

СБУ в Чернігівській області інформує.

Дата: 11.06.2021 10:36
Кількість переглядів: 1064

 

На Чернігівщині СБУ блокувала канал контрабанди вибухових речовин та нелегальної міграції іноземців через державний кордон України.

На Чернігівщині співробітники Служби безпеки України викрили і блокували канал контрабанди вибухових речовин та нелегального переправлення осіб через державний кордон України до Російської Федерації.

За попередніми даними досудового розслідування до організації каналу причетні четверо мешканців прикордоння. «Замовлення» вони отримували через зв’язки у кримінальних колах.

Незаконне переправлення іноземців та переміщення вибухових речовини через державний кордон зловмисники здійснювали особисто в обхід встановлених пунктів пропуску.

Під час проведення низки обшуків у місцях проживання фігурантів вилучено 8 одиниць незареєстрованої вогнепальної зброї та набої до неї.

Вилучена зброя направлена для проведення експертизи.

В межах кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 201 (контрабанда) та ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення фігурантам про підозру у скоєнні злочинів. Тривають подальші слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи з викриття злочинної діяльності проводились під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь