Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Чернігівгаз інформує

Дата: 26.05.2021 08:53
Кількість переглядів: 1052

АТ «Чернігівгаз» продовжує проводити інвентаризацію показників лічильників.

З середини квітня, щойно закінчився опалювальний сезон, контролери «Чернігівгазу» розпочали інвентаризацію показників газових лічильників споживачів. Така потреба виникла у зв’язку з тим, що частина клієнтів компанії передавала некоректні показники, і через це сталося викривлення загальних обсягів споживання газу.

Інвентаризацію проводять контролери «Чернігівгазу» за допомогою фотофіксації показників лічильника через спеціальний мобільний додаток. Проведення контрольної фотофіксації – це необхідний процес, який дозволяє відкоригувати розбіжності в обсягах фактичного споживання газу,  якщо вони виникли. Вже за 10 хвилин зафіксовані контролером дані потрапляють в систему, і відбувається коригування.

Інвентаризацію співробітники компанії здійснюють самостійно – споживачам потрібно лише надати доступ до свого лічильника. Сама процедура  займає 2-3 хвилини. Наразі контролери вже актуалізували дані по понад 20 тисячах особових рахунків споживачів, які надали доступ до своїх приладів обліку. 

У «Чернігівгазі» працює 82 контролери, які можуть обходити близько 2 тисяч домогосподарств на день. Тому процес інвентаризації потребує певного часу, і буде здійснюватися співробітниками компанії поступово.

Інвентаризація показників лічильників проводиться з дотриманням карантинних вимог.  

АТ «Чернігівгаз» дякує споживачам за порозуміння та просить надавати доступ до приладів обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь