Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

проекти рішень сесій №- «Проекти рішень 12 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 174
Скликання: 8 скликання
Сесія: 12 сесія
Тип документу: проекти рішень сесій
Дата: 19.10.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень 12 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під землі загального користування. (0.02 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під землі загального користування. - Додаток (2.13 МБ)
  3. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель Киселівської сільської ради. (0.02 МБ)
  4. Про надання дозволу на розроблення детального плану земельних ділянок. (0.03 МБ)
  5. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та про передачу земельних ділянок у власність. (0.02 МБ)
  6. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва за рахунок земель комунальної та державної власності та передачу земельних ділянок у власність. (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). (0.02 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в натурі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства . (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для індивідуального садівництва. (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення з « для ведення особистого підсобного господарства» на « для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (приса (0.02 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ФГ «Ягідна країна». (0.02 МБ)
  13. Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності. (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється замість «для ведення особистого селянського господарства» -«для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових тр (0.02 МБ)
  17. Про розроблення детального плану території. (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування «ЧЕРНІГІВБУДІНВЕСТ» на період будівництва автозаправного комплексу (КВЦПЗ 03.07) орієнтовною площею 0,6000 га на території Киселівської с (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди під будівлею картоплесховища СФГ «ВОЛОДИМИР». (0.02 МБ)
  20. Про прийняття земельної ділянки приватної власності у комунальну власність за згодою власника земельної ділянки площею 0,0503 га кадастровий номер 7425583500:06:000:0215 (0.02 МБ)
  21. Про припинення права тимчасового користування невитребуваною земельною часткою ( паєм ) (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) та передачі земельної ділянки у власність. (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь