Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

рішення сесії №- «Рішення 6 сесії (позачергової) 8 скликання»

Кількість переглядів: 409
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6 сесія
Тип документу: рішення сесії
Дата: 19.05.2021
Номер документу: -
Назва документу: Рішення 6 сесії (позачергової) 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Зареєстровані (0.19 МБ)
  2. Поіменне голосування (5.95 МБ)
  3. Про зміну засновника, перейменування, призначення керівника та затвердження нової редакції Статуту Комунального підприємства (4.74 МБ)
  4. Про погодження «Акту перенесення в натуру встановлення на місцевості та погодження меж земельної ділянки» та «Акту прийомки-передачі межових знаків на зберігання» гр. Чемерову Валерію Миколайовичу (0.13 МБ)
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для сінокосіння і випасання худоби (0.09 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.25 МБ)
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.13 МБ)
  8. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка ) (0.11 МБ)
  9. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва за рахунок земель комунальної та державної власності та передачу земельних ділянок у власність (0.15 МБ)
  10. Про припинення права тимчасового користування невитребуваною земельною часткою ( паєм ) (0.13 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка ) (0.15 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Киселівської сільської ради Черніг (0.2 МБ)
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди під будівлею свинарника (0.1 МБ)
  14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки(паю) у власність (0.1 МБ)
  15. Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності (0.12 МБ)
  16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів (0.13 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення із земель наданих у власність для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва і обслуговування житлового будинку (0.13 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що розташована за межами населених пунктів на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.13 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що розташована за межами населених пунктів на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.12 МБ)
  20. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок невитребуваних земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробн (0.12 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та внесення змін до договору оренди земельної ділянки (0.13 МБ)
  22. Про внесення змін до договорів оренди (не успадкованих) земельних часток (паїв), які можуть бути визнані відумерлою спадщиною (0.23 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь