Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

рішення сесії №39 «39»

Кількість переглядів: 102

 

ПЕРЕЛІК

рішень тридцять дев’ятої сесії  VIIІ скликання  від  07 травня 2024 року  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області

№ з/п

№ рішення

Найменування 

Примітка

  1.  

№  39/VІІІ- 1

Про затвердження звіту про списання основних засобів комунальної власності.

 

  1.  

№  39/VІІІ-2

Про затвердження звіту про виконання  «Програми розвитку місцевого самоврядування Киселівської сільської ради  на 2021-2023 роки» у 2023 році .

 

  1.  

№  39/VІІІ-3

Про виконання Програми благоустрою Киселівської територіальної громади на 2021-2023 роки у 2023 році.

 

  1.  

№  39/VІІІ-4

Про  виконання Програми управління майном комунальної власності Киселівської  територіальної громади на 2021-2023 роки»  у 2023 році

 

  1.  

№  39/VІІІ-5

Про виконання Програми «Питна вода» Киселівської сільської ради на 2022-2025 роки у 2023 році.

 

  1.  

№  39/VІІІ-6

Про оголошення аукціону та визначення умов оренди нерухомого майна, що є комунальною власністю Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-7

Про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в Киселівській територіальній громаді на 2021-2025 роки у 2023 році.

 

  1.  

№  39/VІІІ-8

Про затвердження Програми запобігання і протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, забезпечення ґендерної рівності, протидії торгівлі людьми  на період 2024-2025 роки в Киселівській територіальній громаді.

 

  1.  

№  39/VІІІ-9

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 03.11.2023 року № 33/VIII-33 «Про затвердження Програми соціального захисту  і соціального забезпечення населення Киселівської територіальної громади на 2024-2026 роки та Положення про надання одноразової адресної матеріальної допомоги мешканцям Киселівської сільської ради.

 

  1.  

№  39/VІІІ-10

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 12 листопада 2021 року                 №13/VIII-11 «Про затвердження структури та загальної граничної чисельності працівників апарату Киселівської сільської ради та її виконавчих органів» зі змінами.

 

  1.  

№  39/VІІІ-11

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 16 квітня 2021 року № 5/VIII-4 «Про створення Служби у справах дітей Киселівської сільської ради» (зі змінами від 23.06.2021 року         №8/ VIII-7).

 

  1.  

№  39/VІІІ-12

Про створення Комунального підприємства «Благоустрій»  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області та затвердження Статуту підприємства.

 

  1.  

№  39/VІІІ-13

Про затвердження Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників комунальних підприємств,  Положення про проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних підприємств та форми контракту.

 

  1.  

№  39/VІІІ-14

Про погодження кандидатури для призначення на посаду директора КП «Благоустрій» Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-15

Про внесення змін і доповнень до рішення 35 сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 22.12.2023 №35/ VIII-18 «Про бюджет Киселівської сільської територіальної громади на 2024 рік» зі змінами (рішення виконавчого комітету від 29.01.2024 №667; від 03.04.2024 №№38/ VIII-11; рішення виконавчого комітету від 15.04.2024 №765).

 

  1.  

№  39/VІІІ-16

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

  1.  

№  39/VІІІ-17

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під землі загального користування.

 

  1.  

№  39/VІІІ-18

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва садівниче  товариство «Полісянка» на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-19

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, що надається в оренду ТОВ «Лайфселл» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій, яка розташована за межами с. Березанка на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-20

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

 

  1.  

№  39/VІІІ-21

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки приватної власності з 01.03 для ведення особистого селянського господарства (для ведення особистого підсобного господарства) на для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

  1.  

№  39/VІІІ-22

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель державної влади та  органів місцевого самоврядування.

 

  1.  

№  39/VІІІ-23

Про надання згоди на зменшення площі  земельної ділянки комунальної власності.

 

  1.  

№  39/VІІІ-24

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради для будівництва та  обслуговування будівель закладів культурно- просвітницького обслуговування на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-25

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

 

  1.  

№  39/VІІІ-26

Про надання дозволу  «ТОВ БІЛОУС» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду  на 10 (десять) років для будівництва та обслуговування  адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною  з отриманням прибутку (КВЦПЗ 03.10), що розташована  с. Брусилів на території Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-27

Про затвердження технічної  документації з  нормативно грошової оцінки земель садівничого товариства «Березань»  на території Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-28

Про внесення змін до рішення  Киселівської  сільської ради  від 29 лютого 2024 року №37/VIII-4 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановленн (відновлення) меж земельної ділянки (паю)».

 

  1.  

№  39/VІІІ-29

Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової  оцінки  земельної ділянки комунальної власності, яка  надається в оренду ТОВ «Лайфселл» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій  на території Киселівської сільської ради  за межами с. Петрове Чернгівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-30

Про закриття кладовища в селі Кобилянка, що розташоване на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-31

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю).

 

  1.  

№  39/VІІІ-32

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді, які планується за результатами земельних торгів передати в оренду для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються  підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, яка розташована: Чернігівська область, Чернігівський район, Киселівська сільська рада ( за межами с. Новоселівка).

 

  1.  

№  39/VІІІ-33

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для  для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються  підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, яка розташована: Чернігівська область, Чернігівський район, Киселівська сільська рада ( за межами с. Новоселівка).

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь