Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

рішення сесії №38VIII «38»

Кількість переглядів: 39

ПЕРЕЛІК

рішень тридцять восьмої сесії  VIIІ скликання  від  03 квітня 2024 року  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області

№ з/п

№ рішення

Найменування 

  1.  

№  38/VІІІ- 1

Про затвердження звіту про виконання «Програми фінансової підтримки закладів охорони здоров´я на 2023 рік».

  1.  

№  38/VІІІ-2

Про затвердження звіту про виконання  «Програми перевезення та поховання померлих та загиблих осіб  на території Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки» у 2023 році.

  1.  

№  38/VІІІ-3

Про затвердження звіту про виконання Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Киселівської сільської ради  на 2022-2023 роки у 2023 році.

  1.  

№  38/VІІІ-4

Про виконання Програми розвитку освіти на території Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки у 2023 році.

  1.  

№  38/VІІІ-5

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 30.11.2023 року № 34/VIII-10 «Про затвердження програми розвитку освіти Киселівської територіальної громади на 2024 рік».

  1.  

№  38/VІІІ-6

Про надання згоди на безоплатну передачу транспортного засобу зі спільної власності Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області у власність Громадської організації «МІСТО ГЕРОЙ».

  1.  

№  38/VІІІ-7

Про виконання Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Киселівської сільської ради на  2021-2023 роки» у 2023 році.

  1.  

№  37/VІІІ-8

Про  виконання Програми обстеження будівель та споруд для організації надання компенсації з метою відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації, з використанням електронної публічної  послуги «єВідновлення» на 2023 рік.

  1.  

№  37/VІІІ-9

Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 01 червня 2023 року № 26/VIII-12 «Про затвердження Методики розрахунку та порядку використання плати  за                            оренду майна комунальної власності Киселівської територіальної громади.

  1.  

№  37/VІІІ-10

Про включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності Киселівської сільської ради  до Переліку другого типу, надання згоди на передачу майна в оренду та визначення умов оренди.

  1.  

№  38/VІІІ-11

Про внесення змін і доповнень до рішення 35 сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 22.12.2023 №35/ VIII-18 «Про бюджет Киселівської сільської територіальної громади на 2024 рік» зі змінами (рішення виконавчого комітету від 29.01.2024            № 667).

  1.  

№  38/VІІІ-12

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

№  38/VІІІ-13

Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності.

  1.  

№  38/VІІІ-14

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для індивідуального садівництва СТ «Березань»  на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області      

  1.  

№  38/VІІІ-15

Про припинення права користування земельною ділянкою, яка була надана в користування рішенням виконкому  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

№  38/VІІІ-16

Про затвердження технічної документації по визначенню  нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в оренду дочірньому підприємству «Валес-М» товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-промислове підприємство  «Валес» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ-11.02) на території Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту).

  1.  

№  38/VІІІ-17

Про затвердження технічної документації по визначенню  нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в оренду дочірньому підприємству «Валес-М» товариства з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-промислове підприємство  «Валес» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (КВЦПЗ-11.01) на території Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту).

  1.  

№  38/VІІІ-18

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у  власність Киселівській сільській раді земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування, яка розташовані: Чернігівська область Чернігівський район

  1.  

№  38/VІІІ-19

Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельної  ділянки  площею 10,2380 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, розташованої за межами населеного пункту на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

№  38/VІІІ-20

Про затвердження Детального плану  території орієнтовною площею 9,00 га, розташованої  за межами населеного пункту, в адміністративних межах Киселівської  сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області для будівництва садових будинків.

  1.  

№  38/VІІІ-21

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка  перебуває у власності цільове призначення якої змінюється із земель «для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення» на землі «для індивідуального дачного будівництва» Чернігівська область,  Чернігівський район, на території Киселівської сільської ради (Боромиківський старостинський округ), за межами с. Снов’янка, вул. Сновська, 4,5,6.

  1.  

№  38/VІІІ-22

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється з для ведення особистого селянського господарства  на для  будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

№  38/VІІІ-23

Про затвердження проєкту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки, що належить на правах власності у разі зміни її цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства» до земель «для індивідуального садівництва» за адресою: Чернігівська область Чернігівський район на території Киселівської сільської ради.

  1.  

№  38/VІІІ-24

Про затвердження Детального плану території з метою підготовки проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для зміни цільового  призначення із земель для індивідуального садівництва КВЦПЗ 01.05 в землі для будівництва і обслуговування  будівель торгівлі КВЦПЗ 03.07 за межами населеного пункту, на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

№  38/VІІІ-25

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності Киселівської сільської ради, призначеної для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

  1.  

№  38/VІІІ-26

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

  1.  

№  38/VІІІ-27

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з для «ведення особистого селянського господарства»  на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

№  38/VІІІ-28

Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність.

  1.  

№  38/VІІІ-29

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) з подальшою передачею у власність для будівництва

і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

№  38/VІІІ-30

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель державної влади та

органів місцевого самоврядування.

  1.  

№  38/VІІІ-31

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність відділу освіти, культури, туризму, сімї,  молоді  та спорту Киселівської сільської ради для  будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування.

  1.  

№  38/VІІІ-32

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність Киселівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я

та соціальної допомоги.

  1.  

№  38/VІІІ-33

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю).

  1.  

№  38/VІІІ-34

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікаційн за рахунок земель комунальної власності Киселівської сільської ради.

  1.  

№  38/VІІІ-35

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій(КВЦПЗ 13.01) на території Киселівської сільської ради.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь