Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

розпорядження сільського голови №06 «Про скликання тридцять шостої сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради»

Кількість переглядів: 40
Скликання: 8 скликання
Сесія: 36 сесія
Тип документу: розпорядження сільського голови
Дата: 19.01.2024
Номер документу: 06
Назва документу: Про скликання тридцять шостої сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про скликання тридцять шостої сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради (0.46 МБ)

Україна

 КИСЕЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 січня

2024 року

    с. Киселівка                         №

06

        

Про скликання тридцять шостої  сесії восьмого

скликання Киселівської сільської ради

         Відповідно до  пункту 8 частини 4 статті 42, частини 10 статті 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Киселівської сільської ради VІІІ скликання

ЗОБОВ’ЯЗУЮ

1.Скликати  тридцять шосту   сесію восьмого скликання о  10 - 00 годині    

31 січня  2024 року в адмінприміщенні с.Вознесенське за адресою: вул.Центральна, 43Б, с.Вознесенське.

2.На розгляд сесії винести такі питання :

  1.  

Про надання згоди на  списання основних засобів.

Доповідач: начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Протченко І.М.

  1.  

Про затвердження звіту про виконання «Програми соціального захисту і соціального забезпечення населення Киселівської територіальної громади на 2021-2023 роки» у 2023 році.

  1.  

Про затвердження звіту про виконання «Програми призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Киселівської сільської ради на 2022-2024 роки» у 2023 році.

Доповідач: начальник відділу організаційної роботи та соціального захисту населення Зеляк В.Р.

  1.  

Про виконання Програми попередження  дитячої безпритульності та бездоглядності,розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області на 2021-2024 роки»  у 2023 році.

  1.  

Про виконання Програми надання одноразової допомоги  дітям-сиротам  і   дітям,  позбавленим, батьківського піклування, яким у 2023-2024 році виповнюється 18 років  у 2023 році.

Доповідач: в.о. начальника служби у справах дітей Алієва В.А.

 

  1.  

Про виконання Програми з організації харчування окремих категорій учнів, вихованців закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти в 2023 році.

  1.  

Про   затвердження Положення про порядок використання шкільних

автобусів та організацію підвезення здобувачів освіти та педагогічних

працівників Киселівської територіальної громади до закладів

освіти і у зворотному напрямку.

Доповідач: начальник відділу освіти, культури, туризму, сімї, молоді та спорту Киричанська Л.В.

  1.  

Про виконання Програми утримання комунальних доріг Киселівської територіальної громади на 2021-2023 роки у 2023 році.

Доповідач: начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Ведмідь Т.В.

  1.  

Про виконання «Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки» у 2023 році.

  1.  

Про перейменування вулиць.

  1.  

Про найменування назви масиву: «Обслуговуючий кооператив «Житлово-будівельний кооператив «Олександрівський квартал» та найменування вулиці масиву, розташованого в адміністративних межах Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічних документацій з  нормативно грошової оцінки земель населених пунктів на території Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проєктів  землеустрою для будівництва та  обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою для будівництва та обслуговування будівель органів  державної влади  та місцевого самоврядування.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

  1.  

Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 9,6529 га (кадастровий номер

7425583500:05:000:0120) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва(КВЦП 01.01), яка розташована на території Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області (за межами    с. Березанка).

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою для будівництвата обслуговування закладів культурно- просвітницького обслуговування.

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового призначення з для  індивідуального садівництва на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою : с.Новоселівка, вул.Кувітченка, 4а/2  Киселівської сільської ради.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності Киселівської

сільської ради, призначеної для продажу права оренди на земельних торгах у  формі аукціону.

  1.  

Про  включення до переліку проведення  земельних торгів земельної ділянки.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  ТОВ «Лайфселл» в оренду для розміщення

та  експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій КВЦПЗ-13.01 на території Киселівської сільської ради Чернігівського  району Чернігівської області.

  1.  

Про скасування права комунальної власності земельної   ділянки із земель запасу (КВЦПЗ 16.00) на території Киселівської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю).

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки приватної власності з 01.03 для

ведення особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка,)яка розташована :Чернігівська область,

Чернігівський район, Киселівська сільська рада.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з для ведення особистого

селянського господарства(01.03) на для сінокосіння і випасання худоби (01.08) Киселівській сільській раді в с. Снов’янка Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під землі загального користування

Доповідач: начальник відділу земельних відносин, архітектури та послуг Баглай О.М.

  1.  

Різне.

            На сесію запросити депутатів сільської ради, старост,  керівників виконавчих органів ради, керівників закладів, що знаходяться на території сільської ради.

 

Сільський голова                                                Володимир ШЕЛУПЕЦЬ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь