Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

рішення сесії №25 «Рішення 25 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 115

 

ПЕРЕЛІК

рішень двадцять п’ятої  сесії  VIIІ скликання  від  28 квітня 2023 року  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області

 

 

№ з/п

№ рішення

Найменування 

Примітка

ПЕРЕЛІК

рішень двадцять пятої   сесії  VIIІ скликання  від  28 квітня 2023 року  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області

(перше пленарне засідання)

  1.  

№  25/VІІІ- 1

Про затвердження звіту про виконання «Програми розвитку місцевого самоврядування Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки» у 2022 році.

 

  1.  

№  25/VІІІ-2

Про виконання Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки» у 2022 році.

 

  1.  

№  25/VІІІ-3

Про виконання «Програми підготовки до функціонування тимчасових (модульних) містечок для життєзабезпечення населення, яке втратило житло (можливість користування житлом) на території Киселівської сільської ради внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації».

 

  1.  

 

Про виконання «Програми підготовки до функціонування тимчасового (модульного) містечка Новоселівка 2 для життєзабезпечення населення, яке втратило житло(можливість користування житлом) внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації».

Рішення не прийнято

ПЕРЕЛІК

рішень двадцять п’ятої   сесії  VIIІ скликання  від  03 травня 2023 року  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області

(друге пленарне засідання)

  1.  

№  25/VІІІ-4

Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ГЕОЛОГ» на території Киселівської територіальної громади

Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  25/VІІІ-5

Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «СНОВ’ЯНКА» на території Киселівської територіальної громади

Чернігівського району Чернігівської області.

 

 

  1.  

№  25/VІІІ-6

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової  оцінки земель населених пунктів, які знаходяться на території  Киселівської  сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  25/VІІІ-7

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для розміщення  та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) КВЦПЗ 11.04 на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  25/VІІІ-8

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

  1.  

№  25/VІІІ-9

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

 

  1.  

№  25/VІІІ-10

Про надання дозволу на розроблення  детального плану для розміщення та експлуатації  будівель і споруд іншого наземного транспорту КВЦПЗ 12.09.

 

  1.  

№  25/VІІІ-11

Про затвердження Детального плану території земельних ділянок загальною площею 1,6344 га, розташованої  за межами населеного пункту, в адміністративних межах Киселівської сільської ради Чернігівського району  Чернігівської області для будівництва спеціалізованого  магазину по продажу автомобілів зі станцією їх передпродажного технічного обслуговування.

 

  1.  

№  25/VІІІ-12

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) та передачі земельної ділянки  у власність.

 

  1.  

№  25/VІІІ-13

Про внесення змін до договорів оренди між Киселівською сільською радою та АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО».

 

  1.  

№  25/VІІІ-14

Про  внесення змін до Договорів оренди земельних ділянок  між Киселівською сільською радою та ТОВ «БРУСИЛІВ-МОДУЛЬ 08» щодо зменшення розміру орендної плати .

 

  1.  

№  25/VІІІ-15

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність цільове призначення яких змінюється з     «для ведення особистого селянського господарства»  на  «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», що розташовані на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  25/VІІІ-16

Про припинення права користування земельною ділянкою, яка була надана в користування рішенням виконкому Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  25/VІІІ-17

Про внесення змін до рішення 18 сесії 8 скликання  Киселівської сільської ради від 30.06.2022 №18/VIII-9 « Про встановлення  місцевих податків  та зборів на території Киселівської сільської ради на 2023 рік».

 

  1.  

№  25/VІІІ-18

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки приватної  власності,  цільове призначення  якої  змінюється з  ««для ведення  підсобного  господарства» -01.03  на  «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка)»-02.01, що розташована на території Киселівської сільської ради

 

  1.  

№  25/VІІІ-19

Про надання згоди на передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення в суборенду СФГ «ВОЛОДИМИР».

 

  1.  

№  25/VІІІ-20

Про звернення до Чернігівської окружної прокуратури з приводу земельної ділянки, яка належить Суворову Олексію Віталійовичу.

 

  1.  

№  25/VІІІ-21

Про внесення змін до  рішення 7  сесії 8 скликання від 07.06.2021 № 7/VIII-4 Про затвердження «Програми розвитку місцевого самоврядування у Киселівській сільській раді на 2021-2023 роки»

 

  1.  

№  25/VІІІ-22

Про внесення змін до  рішення 11 сесії 8 скликання від 27.09.2021 № 11/VII -8 «Про затвердження Програми управління майном комунальної власності Киселівської територіальної громади на 2021-2023 роки» зі змінами (рішення виконавчого комітету від 03.08.2022 №251 та від 14.09.2022 року №273, рішення сесії від 29.10.2022 №21/VIII-13).

Доповідач: начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Ведмідь Т.В.

 

  1.  

№  25/VІІІ-23

Про внесення змін до рішення 18 сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 30 червня 2022 року № 81/VIII-32 «Про припинення комунального підприємства "Сновське" Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області шляхом ліквідації».

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь