Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

проекти рішень сесій №- «Проекти рішень»

Кількість переглядів: 81
Скликання: 8 скликання
Сесія: 25 сесія
Тип документу: проекти рішень сесій
Дата: 18.04.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження звіту про виконання «Програми розвитку місцевого самоврядування Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки» у 2022 році (0.12 МБ)
  2. Про виконання Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки» у 2022 році (0.04 МБ)
  3. Про виконання «Програми підготовки до функціонування тимчасових (модульних) містечок для життєзабезпечення населення, яке втратило житло (можливість користування житлом) на території Киселівської сільської ради внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації» (0.04 МБ)
  4. Про виконання «Програми підготовки до функціонування тимчасового (модульного) містечка Новоселівка 2 для життєзабезпечення населення, яке втратило житло(можливість користування житлом) внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації» (0.03 МБ)
  5. Про внесення змін до рішення 18 сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 30 червня 2022 року № 81/VIII-32 «Про припинення комунального підприємства (0.03 МБ)
  6. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ГЕОЛОГ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (0.03 МБ)
  7. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ГЕОЛОГ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області-Додаток 1 (2.55 МБ)
  8. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ГЕОЛОГ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області-Додаток 2 (0.39 МБ)
  9. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ЛАВАНДА» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (0.1 МБ)
  10. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ЛАВАНДА» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області-Додаток 1 (1.82 МБ)
  11. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «СНОВ’ЯНКА» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (0.03 МБ)
  12. Про присвоєння назв вулиць в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «СНОВ’ЯНКА» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області-Додаток (0.84 МБ)
  13. Земельні питання (0.14 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь