Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

проекти рішень виконкому №32 «32»

Кількість переглядів: 140
Скликання: 8 скликання
Сесія: 37 сесія
Тип документу: проекти рішень виконкому
Дата: 14.06.2022
Номер документу: 32
Назва документу: 32
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 214 від22.04.2022 «Про затвердження Порядку обліку сімей, які втратили житло (можливість користування житлом) на території Киселівської територіальної громади, утворення житлової комісії та за (0.05 МБ)
  2. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (0.04 МБ)
  3. Про затвердження актів обстеження майна, зруйнованого (пошкодженого) внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації (0.03 МБ)
  4. Про передачу залишку коштів Відділу освіти, культури, туризму, сім?ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.04 МБ)
  5. Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.03 МБ)
  6. Додаток 1до проекту Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.02 МБ)
  7. Додаток 2 до проекту Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.03 МБ)
  8. Додаток 3 до проекту Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.02 МБ)
  9. Додаток 4 до проекту Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.02 МБ)
  10. Додаток 5 до проекту Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.02 МБ)
  11. Додаток 6 до проекту Про передачу комунального майна на баланс та в оперативне управління Відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради (0.02 МБ)
  12. Про прийняття майна від Комунального Підприємства «Сновське» Киселівської сільської ради у комунальну власність Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.04 МБ)
  13. додаток до проекту Про прийняття майна від Комунального Підприємства «Сновське» Киселівської сільської ради у комунальну власність Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.01 МБ)
  14. додаток до проекту Про прийняття майна від Комунального Підприємства «Сновське» Киселівської сільської ради у комунальну власність Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.01 МБ)
  15. Про прийняття майна від Комунального Підприємства «Сновське» Киселівської сільської ради у комунальну власність Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.04 МБ)
  16. Додаток Про прийняття майна від Комунального Підприємства «Сновське» Киселівської сільської ради у комунальну власність Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (0.01 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь