Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

проекти рішень сесій №- «Проекти рішень 14 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 184
Скликання: 8 скликання
Сесія: 14 сесія
Тип документу: проекти рішень сесій
Дата: 29.11.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень 14 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік (0.03 МБ)
  2. Про внесення змін до Програми «Забезпечення пожежної безпеки на території Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки», затвердженої рішенням сьомої сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради від 07 червня 2021 року № 7/VІІІ-8 (0.03 МБ)
  3. Про внесення змін до Програми благоустрою Киселівської сільської ради на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням 2 сесії 8 скликання Киселівської сільської ради від 24 грудня 2020 року №2/VIII-23(у редакції рішення від 16.04.2021 №5VIII-7;зі змінами не (0.03 МБ)
  4. Про затвердження Програми забезпечення безоплатним харчуванням дітей із сімей учасників антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на 2022 рік (0.03 МБ)
  5. Про організацію харчування окремих категорій учнів та вихованців дошкільних груп у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти у 2022 році (0.03 МБ)
  6. Про включення об’єктів нерухомого майна до Переліку другого типу, про намір передати в оренду нерухоме майно, що належить до комунальної власності Киселівської сільської ради та визначення умов оренди (0.26 МБ)
  7. Про призначення директора Комунального підприємства «Сновське»Киселівської сільської ради (0.03 МБ)
  8. Про затвердження Положення про преміювання працівників Киселівської сільської ради (0.03 МБ)
  9. Про затвердження Положення про преміювання працівників Киселівської сільської ради - Додаток (0.03 МБ)
  10. Про передачу субвенції з місцевого бюджету до Державного бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на них та забезпечення пожежної безпеки на (0.03 МБ)
  11. Про присвоєння назви вулиці в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «БЕРЕЗАНЬ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (0.05 МБ)
  12. Про присвоєння назви вулиці в межах САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «БЕРЕЗАНЬ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області - Додаток (1.05 МБ)
  13. Про присвоєння назви вулиці в межах ОБСЛУГОВУЮЧОГО КООПЕРАТИВУ САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ВИРАЖ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (0.05 МБ)
  14. Про присвоєння назви вулиці в межах ОБСЛУГОВУЮЧОГО КООПЕРАТИВУ САДІВНИЧОГО ТОВАРИСТВА «ВИРАЖ» на території Киселівської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області - Додаток (1.54 МБ)
  15. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Киселівської сільської ради та проведення земельних торгіву формі аукціону окремими лотами. Доповідач: начальник відділу (0.09 МБ)
  16. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства та про передачу земельних ділянок у власність (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва за рахунок земель комунальної та державної власності та передачу земельних ділянок у власність (0.02 МБ)
  21. Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду ПрАТ «Чернігівський завод радіоприладів» для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, розташованої за межами населених (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування «ЧЕРНІГІВБУДІНВЕСТ» на період будівництва автозаправного комплексу (КВЦПЗ 03.07) орієнтовною площею 0,6000 га на території Киселівської (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража на території Киселівської сільської ради (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості). (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди під будівлею їдальні Чех Ользі Матвіївні (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)та передачу земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  29. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарств (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди під будівлею свинарника (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового призначення із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» в землі «для індивідуального садівництва» на території Киселівської сіл (0.02 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  34. Про затвердження детального плану території (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди під будівлею пункту штучного запліднення (0.02 МБ)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). (0.02 МБ)
  37. Про надання в оренду земельних ділянок комунальної власності для сінокосіння та випасання худоби за рахунок земель сільськогос-подарського призначення на території Киселівської сільської ради. (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з подальшою передачею в оренду за рахунок земель комунальної власності (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь