Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Серпнева педагогічна конференція «Освіта, освітяни – незламні у війні»

Дата: 03.09.2024 08:10
Кількість переглядів: 91

29 серпня 2024 року  на базі  Киселівського ліцею відбулася серпнева  педагогічна конференція «Освіта, освітяни – незламні у війні».

Захід відбувся за участі начальника відділу  освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області Людмили Киричанської, заступника  сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів влади Киселівської сільської ради Тетяни Ліплянської, голови профспілкової організації  працівників освіти Чернігівської районної організації профспілок Ольги  Деркач, освітянської спільноти, представників депутатського корпусу.

 Під час конференції заслухали доповідь начальника відділу освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області Л. Киричанської, яка прозвітувала про роботу відділу у 2023-2024 н. р., наголосила на тому, що безпека кожного учасника освітнього процесу залишиться пріоритетом у роботі закладів освіти громади і на наступний навчальний рік. 

Під час конференції  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Киселівської сільської ради Тетяна Ліплянська подякувала педагогам за їх стійкість, кропітку щоденну працю, яка в умовах війни полягає не тільки у наданні якісних освітніх послуг, але й у фізичному, емоційному, психологічному захисті  дітей.  Тетяна Олегівна побажала усім учасникам  освітнього  процесу успішного, цікавого і безпечного навчального року.

Під час обговорення доповіді начальника ВОКТСМС Киселівської сільської ради з цікавими повідомленнями виступили представники закладів освіти, які поділилися досвідом втілення реформи шкільного харчування у закладах освіти, створення учнівського самоврядування,  молодіжних ГО. Змістовним був виступ депутата Киселівської сільської ради та голови постійної комісії  з питань комунальної власності , фінансів, бюджету, регіонального розвитку та інвестицій Киселівської сільської ради Олександра Буцка, присвячений  фінансовій стороні функціонування закладів освіти у громаді. Голова профспілкової організації  працівників освіти Чернігівської районної організації профспілок Ольга  Деркач подякувала кожному освітянину за їх невтомну працю і наголосила, що в умовах війни, потрібно берегти кожного вчителя, розповіла про роботу профспілки по захисту прав працівників освіти.

Кращим освітянам громади Людмила Киричанська та Тетяна Ліплянська вручили грамоти  відділу та квіти.

Начальник ВОКТСМС Людмила Киричанська вручила Марії Паршуковій, вчителю англійської мови Киселівського ліцею Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області Подяку Управління освіти і науки Чернігівської  обласної адміністрації  

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь