Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

ІІІ засідання робочої групи з оптимізації освітньої мережі Киселівської територіальної громади.

Дата: 03.09.2024 08:07
Кількість переглядів: 71

27 серпня 2024 року відбулося третє засідання робочої групи з питань оптимізації мережі закладів освіти Киселівської сільської ради. Відкрила засідання голова робочої групи, заступник сільського голови  з питань діяльності  виконавчих органів влади Киселівської сільської ради, яка ознайомила присутніх з порядком денним. 

Відділ освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради інформував учасників групи про результати опитування батьків, проведеного з метою розуміння батьківського погляду на проблеми в освіті громади.

Відбулося обговорення  пропозицій ВОКТСМС щодо оптимізації освітньої мережі Киселівської сільської ради. Було прийнято рішення про  розробку відділом освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради економічного обґрунтування наданих пропозицій. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь