Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Про скликання сорок другої  сесії восьмого скликання Киселівської сільської ради

Дата: 18.07.2024 16:09
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

 

Україна

 КИСЕЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 липня

2024 року

    с. Киселівка                         №

68

        

Про скликання сорок другої  сесії восьмого

скликання Киселівської сільської ради

         Відповідно до  пункту 8 частини 4 статті 42, частини 10 статті 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Киселівської сільської ради VІІІ скликання,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ

         1.Скликати  сорок другу  сесію восьмого скликання о  10 - 00 годині 29 липня  2024 року в адмінприміщенні с.Вознесенське за адресою: вул.Центральна, 43Б, с.Вознесенське.

         2.На розгляд сесії винести такі питання :

  1.  

Про скасування рішення Киселівської сільської ради від  21 червня 2024 року №41/VIII-13 «Про передачу земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області».

  1.  

Про надання дозволу на розроблення детального плану для будівництва та обслуговування будівель торгівлі КВЦПЗ 03.07.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  комунальної власності Киселівської

сільської ради, призначеної для продажу права оренди на земельних торгах у  формі аукціону.

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  1.  

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність.

  1.  

Про затвердження Детального плану  території  площею 2,8107 га  кадастровий  номер 7425585700:03:000:9863 для  реконструкції приміщення операторської існуючої автозаправної станції  за межами

населеного пункту на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю).

  1.  

Про надання згоди на зменшення площі  земельної ділянки комунальної власності.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби з

подальшою передачею в оренду за рахунок земель комунальної власності.

  1.  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність Киселівській сільській раді для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення  детального плану для будівництва індивідуальних садових будинків.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації не витребуваних земельних часток (паїв) ТОВ «ЕЛІТ ОВОЧ» з подальшою передачею в оренду на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельної ділянки промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, що перебуває в оренді для розміщення та  експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості (код згідно з КВЦПЗ-11.02) на території Киселівської сільської ради (за межами с. Вознесенське) Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «БІЛОУС» для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються

підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, яка розташована: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Брусилів.

  1.  

Про надання дозволу на проведення нормативної грошової оцінки земель для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються  підприємницькою діяльністю,  пов’язаною з отриманням прибутку, розташованих на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про надання дозволу на розроблення детального плану для індивідуального садового будинку.

  1.  

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового  призначення, які  знаходиться в оренді ОК «ПРЕСТИЖ 2010» з земельної ділянки запасу ( земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянами чи юридичними особами) на для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, які розташовані: Чернігівська область, Чернігівський район, Киселівська сільська рада.

  1.  

Про надання дозволу на проведення  нормативної грошової оцінки земель для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту (КВЦПЗ 12.06), які розташовані на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

  1.  

Про затвердження детального плану території з метою підготовки проєктів землеустрою щодо об’єднання та відведення земельних ділянок для  зміни цільового призначення із земель «для ведення особистого селянського господарства КВЦПЗ 01.03 та земельної ділянки для  індивідуального садівництва КВЦПЗ 01.05 – для будівництва станції техогляду з  мийкою та автостоянкою  для легкових автомобілів  за межами населеного пункту, на території  Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Доповідач: начальник відділу земельних відносин, архітектури та послуг Баглай О.М.

  1.  

Різне.

            На сесію запросити депутатів сільської ради (список додається), старост,  керівників виконавчих органів ради, керівників закладів, що знаходяться на території сільської ради.

 

Сільський голова                                                Володимир ШЕЛУПЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь