Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Робоча група з напрацювання Стратегії розвитку громади отримали важливі дані для роботи над документом

Дата: 02.07.2024 13:34
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Робоча група з напрацювання Стратегії розвитку громади отримали важливі дані для роботи над документом

Фото без опису

Триває розробка Стратегії розвитку Киселівської територіальної громади. 27 червня відбулося чергове засідання членів робочої групи, до складу якої входять представники місцевих органів влади, громадськості та експертів Агенції відновлення та розвитку.

Фото без опису

Робоча зустріч складалась з двох основних частин. У першій половині учасники засідання ознайомилися із результатами фокус-групових досліджень, в яких взяли участь мешканці нашої громади. В процесі дослідження люди мали можливість висловити свою думку щодо актуальних для громади питань, дати свою оцінку роботи місцевої влади тощо. Також у цій частині експерти Агенції відновлення та розвитку, яка за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну» реалізує проєкт з напрацювання Стратегії Киселівської ТГ, презентували результати соціологічного дослідження, яке у червні проводилось на території нашого краю.

Фото без опису

В рамках опитування респонденти ділилися своїми очікуваннями та побажаннями щодо майбутнього розвитку громади, висловлювали позицію щодо ключових напрямків життєдіяльності.

Фото без опису

Усі дані, отримані в процесі проведення фокус-групових досліджень та соціологічного опитування надалі будуть використані при напрацюванні Стратегії розвитку.

Фото без опису

Фото без опису

У другій частині зустрічі експерти Агенції відновлення та розвитку Тарас Бик і Олена Хмельник спільно з іншими учасниками провели SWOT-аналіз, який включає вивчення сильних та слабких сторін громади, головні загрози для подальшого розвитку, а також можливості. Такий аналіз необхідний для того, щоб у процесі розробки Стратегії розвинути можливості для ефективного розвитку потенціалу громади й мінімізувати ризики, які можуть цьому зашкодити. Робота над документом триває.  

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь