Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Засідання робочої групи з оптимізації мережі закладів освіти

Дата: 11.06.2024 08:29
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Засідання робочої групи з оптимізації мережі закладів освіти

04 червня 2024 року відбулося засідання учасників робочої групи з питань оптимізації мережі закладів освіти Киселівської сільської ради. Відкрила засідання Ліплянська Тетяна Олегівна, заступник сільського голови Киселівської сільської ради. У своєму виступі Тетяна Олегівна зазначила, що питання оптимізації і трансформації  освітньої мережі на сьогодні залишається  одним з найактуальніших для громади та країни в цілому, визначила мету та завдання  робочої групи, алгоритм дій, акцентувала увагу на необхідності   розробки критеріїв оптимізації, за якими кожна окрема школа увійде чи не увійде до нової мережі.

Відділ освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Киселівської сільської ради здійснив збір та аналіз даних щодо фактичного стану мережі закладів загальної середньої освіти Киселівської громади та надав робочій групі  аналітичну довідку. Доповідь містила стислу характеристику освітньої мережі за наступними показниками: загальна характеристика мережі та демографічної ситуації у громаді, відповідність фактичного контингенту учнів проектній потужності закладу, динаміка та прогноз мережі на 4 роки; наповненість шкіл та класів, матеріально-технічний стан шкіл, кадрове забезпечення закладів освіти, кваліфікація педагогів, якість навчання, вартість утримання закладів освіти та вартість перевезення учнів шкільними автобусами, видатки на утримання одного учня.

Учасники робочої групи обговорили інформацію, надану ВОКТСМС, опрацювали в групах сильні та слабкі сторони освітньої мережі, визначили її потенційні можливості та ризики. Робота групи з оптимізації  закладів освіти буде продовжена і надалі.  

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь