Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Атестація педагогічних працівників

Дата: 09.04.2024 12:11
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відбулося 04 квітня 2024 року. На засіданні були присутні 7 членів атестаційної комісії та педагогічні працівники Снов'янського комунального закладу дошкільної освіти Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, які атестуються в 2024 році.

Комплексне оцінювання професійної діяльності педагогів здійснюється з 21.12.2023 р. відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників (наказ МОН України № 805 від 09.09.2022 р.). Необхідною умовою атестації є підвищення кваліфікації педагогічних працівників, яке проводиться в міжатестаційний період відповідно до законодавства. А щоб належно оцінити професійні компетентності працівників, атестаційна комісія старанно вивчила та проаналізувала практичний досвід їхньої роботи  і надала свої рекомендації.

Педагогічні працівники, які атестувалися, підготували творчі звіти про свій набутий досвід та навички, досягнення та важливі результати практичної діяльності у міжатестаційний період. 

Протокол засідання атестаційної комісії ІІ рівня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь