Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

ПРО НАДАННЯ ЩОРІЧНОГО ЗВІТУ.

Дата: 18.01.2023 14:57
Кількість переглядів: 148

ДО УВАГИ, ОПІКУНІВ, ПІКЛУВАЛЬНИКІВ!

 ПРО НАДАННЯ ЩОРІЧНОГО ЗВІТУ

Служба у справах дітей  Киселівської сільської ради, нагадує, опікунам, піклувальникам, що до01.02.2023  необхідно надати обов’язковий щорічний звіт опікуна, піклувальника за 2022 рік. 

У звіті необхідно відобразити всі дії на протязі року по захисту прав  і інтересів підопічного, в тому числі по збереженню їх майна, здійснення повного медичного обстеження підопічного у відповідності до пункту  4.11 Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім'ї та молоді Міністерства освіти і науки Міністерства охорони здоров’я України Міністерства праці та соціальної політики України     № 34/166/131/88 від 26.05.1999 (далі - Правила), опікуни (піклувальники) подають щорічно, не пізніше 1 лютого, до органів опіки та піклування звіт про свою діяльність за минулий рік щодо захисту прав та інтересів підопічних, у тому числі щодо збереження належного їм майна та житла.                

 Відповідно до абзацу 2 пункту 4.3. Опікун (піклувальник) повинен раз на рік здійснювати повне медичне обстеження підопічних.

                У відповідності до пункту 4.3. Правил, опікуни (піклувальники) над неповнолітніми зобов’язані виховувати підопічних у дусі загальноприйнятих моральних норм, піклуватися про їх здоров’я, духовний і фізичний розвиток, навчання, готувати їх до праці та самостійного життя, захищати їх права та інтереси.

           Для оновлення обліково-статистичних  карток в ЄІАС «Діти» відповідно до Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов`язаної  із захистом прав дитини затвердженого постановою Кабінету мімістрів України від 24 .09. 2008 № 866 та Порядку ведення особової справи дитини – сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, затвердженим наказом Міністерства  України у справах сім`ї, молоді та спорту 18.11.2008 №4591, до Служби у спарвах дітей необхідно надати такі дані:

- Фотокартки дитини  розміром 9*12 (у повний зріст, на однотонному фоні);

- Ксерокопію паспорта дитини (при досягненні 14 років);

- Довідку про місце реєстрації дитини;

- Відомості про призначення соціальних виплат;

- Дані про опікуна/піклувальника, прийомну родину, дитячий будинок сімейного типу в разі їх зміни.

 

 

 В.о.начальника Служби                                                      Віта АЛІЄВА

 

Бланк для заповнення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь