Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок

Дата: 25.11.2021 11:06
Кількість переглядів: 1147

Фото без опису

Незалежно від виду насильства: психологічне, фізичне, сексуальне чи економічневоно має бути виявлене та анульоване

Сьогодні, у Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок, стартує Міжнародна акція "16 днів проти насильства”, що проходить у період з 25 листопада до 10 грудня.

Вона має на меті підвищити поінформованість суспільства, масово мобілізувати людей до змін, залучити активістів, представників урядів, парламентів, громадських організацій та партнерів ООН та висвітлити питання, пов’язані з проблемами подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Дієвим інструментом для попередження і боротьби з насильством є Стамбульська конвенція, яка поки що не ратифікована Україною. Місія конвенціївзагалі анулювати можливість насильства. Навіть думку про нього. І про те, що сильний може ображати слабшого, а ігноруванняце краща реакція.

Аби якомога більше людей дізналося про її роль у запобіганні насильству, 50 громадських організацій запустили тематичний сайт: https://www.stopviolence.in.ua/

#16_днів_проти_насильства
 #СтамбульськаКонвенція

 #IstanbulConvention 

#16днівпротинасильства 

#IstanbulConventionSavesLives

 #япротинасильства

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь