Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

З новим адміністративно-територіальним устроєм Чернігівської області можна ознайомитися на інтерактивній мапі

Дата: 11.11.2020 10:31
Кількість переглядів: 1557

Фото без опису

Яким став адміністративно-територіальний поділ України відтепер можна побачити на інтерактивній мапі та інтерактивному атласі.

Чернігівська область на мапі представлена 5 районами - Чернігівський, Ніжинський, Прилуцький, Корюківський та Новгород-Сіверський, та 57 об'єднаними територіальними громадами. За допомогою інтерактивного інструменту можна ознайомитися з межами, розташуванням та основними характеристиками створених громад та районів.

"Після місцевих виборів в регіоні наразі відбувається становлення нового адміністративно-територіального устрою. Об'єднані територіальні громади готуються до перших сесій та планують свою діяльність. Також відбувається формування нових районів. Ознайомитися з їх межами та основними характеристиками можна за допомогою інтерактивної мапи", - розповіли у Департаменті розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської ОДА.

Інтерактивний атлас дає характеристику адміністративно-територіального устрою України в цілому та кожної області. У ньому вперше зображений новий адміністративно-територіальний устрій України районного та базового рівнів, який був затверджений урядом України у червні 2020 року та постановою Верховної Ради України у липні 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь