Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

рішення сесії №40 «40»

Кількість переглядів: 62

 

ПЕРЕЛІК

рішень сорокової сесії  VIIІ скликання  від  27 травня 2024 року  Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області

№ з/п

№ рішення

Найменування 

Примітка

  1.  

 

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Киелівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

Рішення не прийято

  1.  

№  40/VІІІ- 1

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована: Чернігівська область Чернігівський район,  с. Снов’янка.

 

  1.  

№  39/VІІІ-2

Про надання дозволу на розроблення  детального плану території  з метою зміни  цільового призначення земельної ділянки  з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення».

 

  1.  

№  39/VІІІ-3

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах населеного пункту на  території Киселівської сільської ради  Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-4

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж невитребуваних земельних часток (паїв) ТОВ «ЕЛІТ ОВОЧ».

 

  1.  

№  39/VІІІ-5

Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності.

 

  1.  

№  39/VІІІ-6

Про надання  згоди на зменшення площі та зміну конфігурації земельної ділянки  комунальної власності на території Киселівської сільської ради

Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-7

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

  1.  

№  39/VІІІ-8

Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  під землі загального користування.

 

  1.  

№  39/VІІІ-9

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю).

 

  1.  

№  39/VІІІ-10

Про надання дозволу на розроблення детального плану для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

  1.  

№  39/VІІІ-11

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства (код 01.03) на «для індивідуального садівництва(код 01.05), яка розташована на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-12

Про затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки земельної  ділянки  загальною площею 0,0500  га (кадастровий номер 7425585700:02:00:0001) для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку, (код згідно КВЦПЗ-03.10) на території Киселівської сільської ради (за межами с. Новоселівка)  Чернігівського району Чернігівської області.

 

  1.  

№  39/VІІІ-13

«Про внесення змін до рішення Киселівської сільської ради від 30.11.2023 року № 34/VIII-10 «Про затвердження програми розвитку освіти Киселівської територіальної громади на 2024 рік» зі змінами від 03.04.2024 № 38/VIII-5».

 

  1.  

№  39/VІІІ-14

Про затвердження «Програми сприяння розвитку комунального підприємства  «Благоустрій» Киселівської сільської ради на 2024 рік»

 

  1.  

№  39/VІІІ-15

Про затвердження Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Киселівської сільської ради за підприємствами, установами організаціями на правах господарського відання або оперативного управління».

 

  1.  

 

Про передачу та закріплення майна комунальної власності Киселівської сільської ради комунальному підприємству «Благоустрій» Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області на праві господарського відання

Рішення не прийнято

  1.  

№  39/VІІІ-16

Про преміювання сільського голови

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь