Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Обгрунтування технічні та якісні характеристики товару "СИР"

Дата: 02.01.2023 10:41
Кількість переглядів: 232

Обгрунтування

Предмет закупівлі: : 15540000-5 Сирні продукти (155420200-9 сир кисломолочний, 15544000-3 сир твердий)

 

Закупівля здійснюється у відповідності до вимог Постанови КМУ “Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування” від 12 жовтня 2022 р. № 1178.

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період постачання Товару.

 

Сир кисломолочний - 700 кг.,

Сир твердий – 300 кг.

Технічні вимоги: Сир твердий (жирність не менше 50%) має бути натуральним, ніжним, пластичним, однорідним по всій масі, від легко жовтого до жовтого кольору, без стороннього запаху та смаку, а також плісняви, гнилі, домішок, фасований в головки або брусок. Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень і сторонніх нашарувань. Смак і запах має бути сирний, без сторонніх присмаків та запахів. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Масова частка жиру не менше 50%. Сир повинен відповідати державному стандарту України (ДСТУ 6003:2008) та Сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), які діють на момент проведення процедури закупівлі Пакування товар повинен бути розфасований та упакований таким способом, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання, і відповідати усім вимогам ГОСТ, ДСТУ щодо пакування даного виду продукту. Сир повинен бути упакований в полімерну плівку з наклеєною етикеткою, яка містить в собі інформацію про споживчі властивості даного сиру

Кисломолочний сир (жирність не менше 5%) повинен відповідати вимогам ДСТУ 4554:2006, не містити ГМО та Сертифікації систем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), які діють на момент проведення процедури закупівлі Сир кисломолочний повинен мати чистий кисломолочний смак і запах. Консистенція його повинна бути ніжною, однорідною, розсипчастою, з незначним виділенням сироватки. Колір сиру кисломолочного – білий, може бути з рівномірним кремовим відтінком. Не допускається до приймання та кулінарного використання сир кислий, зі стороннім запахом, присмаком, пліснявою, слизовою консистенцією та іншими негативними ознаками.

Пакування товар повинен бути розфасований та упакований таким способом, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання, і відповідати усім вимогам ГОСТ, ДСТУ щодо пакування даного виду продукту. Фасування: до 5 кг.

Маркування повинно містити: назву та адресу підприємства-виробника, повну назву продукту, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності, данні про харчову та енергетичну цінність, умови зберігання.

Запропонований товар повинен відповідати усім якісним характеристикам, зазначеним у паспорті якості або в інших документах щодо підтвердження якості товарів передбачених чинним законодавством (учасник має надати копії паспортів якості або інших документів, передбачених чинним законодавством України щодо відповідності якості товарів, завірені підписом та печаткою*).

При поставці виявлено Замовником не якісного товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни за свій рахунок (надати гарантійний лист, завірені підписом та печаткою* Учасника).

Надати гарантійний лист, що термін придатності товару на момент поставки повинен складати не менше, 90% від визначеного виробником для даного товару (за підписом уповноваженої особи Учасника та завірений печаткою*).

Запропонована продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному транспорті з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та згідно правил перевезення продовольчих товарів (надати гарантійний лист, завірені підписом та печаткою* Учасника).

Водій (експедитор), що буде перевозити товар повинен мати санітарну книжку з результатами медичного огляду

Дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби, відповідність продукції ГОСТ, ДСТУ,ТУ Переможець торгів надає на кожну партію при поставці товару.

 

Організаційні вимоги

 

Термін поставки товарів : з 01 січня 2023 року до 31 грудня 2023 року.

Умови поставки товару: здійснювати на зазначену адресу за рахунок Постачальника, щотижнево крім суботи та неділі з 08-00 до 12-00 по заявці Замовника, в якій вказується асортимент та кількість товару по кожній окремій поставці.

 

Обсяг закупівлі: 1000 кг.

 

Місце поставки товару:

Брусилівський ЗДО - Чернігівський район, с. Брусилів,  вул. Нова, 50;

Брусилівський ліцей - Чернігівський район, с. Брусилів,  вул. Шевченка, 50;

Вознесенська гімназія- Чернігівський район, с. Вознесенське,  вул. Подільська, 1а;

Киселівський ліцей - Чернігівський район, с. Киселівка,  вул. Нова, 1а;

Сновянський ЗДО - Чернігівський район, с. Сновянка,  вул. Лісова, 1-в;

Сновянський гімназія - Чернігівський район, с. Сновянка,  вул. Лісова, 1-в.

 

Очікувана вартість сформована на підставі Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (Мінекономіки) № 275 від 18.02.2020 року "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі".

Очікувана вартість закупівлі – 170 500,00 грн.

Розмір бюджетного призначення визначений  відповідно до розрахунку кошторису  на 2023 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь