Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Повідомлення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Киселівської сільської ради на 2022 рік»

Дата: 26.05.2021 12:36
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення регуляторного актапроєкту рішення  Киселівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків   і зборів на території Киселівської сільської ради на 2022 рік»

 

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проєкт рішення Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Киселівської сільської ради на  2022 рік» та аналіз регуляторного впливу даного акту, розроблений фінансовим відділом Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

       Мета проєкту - встановлення на території Киселівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

У проєкті рішення Киселівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків  і зборів на території Киселівської сільської ради на  2022 рік» визначено ставки  земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, єдиного податку, туристичного збору та механізм справляння місцевих податків та зборів  на території Киселівської сільської ради.

   Проєкт рішення  Киселівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків  і зборів на території Киселівської сільської ради на  2022 рік» та аналіз впливу регуляторного акта буде розміщено на сайті Киселівської сільської ради (https://kyselivska-gromada.gov.ua/).

    Зауваження та пропозиції у письмовій формі приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проєкту рішення Киселівської  сільської ради «Про встановлення місцевих податків  і зборів на території Киселівської сільської ради на  2022 рік» за адресою: вул. Молодіжна, 10, с. Киселівка Чернігівського району Чернігівської області, телефон  69-70-70, електронна адреса: kiselivska-sr @ukr.net.

Зауваження та пропозиції подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих зауважень чи пропозицій.

 26   травня 2021 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь