Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

День козацтва та День захисників і захистиць України в Киселівському НВК

Дата: 14.10.2021 14:41
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка українцями завжди вважалася заступницею, покровителькою і оберегом, відзначають національне свято – День козацтва та День захисників і захистиць України. Ця традиція належно підкреслює велике історичне значення козацтва та військових у боротьбі за утвердження української державності та суттєвий внесок у сучасний процес державотворення.

    Учні Киселівського НВК пам’ятають та шанують славні традиції нашого народу. Тому в переддень свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України, навчальний заклад проводить розважальні змагання.

    13 жовтня 2021 року на честь свята було проведено змагання між двома командами славних козаків – «Чайка» та «Козацька шабля». У цікавих конкурсах учасники продемонстрували не лише силові здібності, але й кмітливість та спритність. Гостра боротьба, яка відбувалася під час змагань, бажання команд перемогти створили в залі атмосферу конкуренції та викликали захоплення у вболівальників. Особливо кумедними були конкурси: «Поєдання вареників» на швидкість та «Повзунець». Традиційним був конкурс «Заспіваймо пісню веселеньку», де учасники мали можливість продемонструвати свої вокальні здібності. По закінченню всіх випробувань журі визначило переможців та нагородило учасників солодкими подарунками.

     На святі також були присутні представники цивільно-військового співробітництва ЗСУ підполковник Тимченко Юрій Олександрович і штаб-сержант Сербіна Олена Миколаївна. Гості показали дітям військове спорядження, яке вони використовують під час навчання та бойових дій, презентували відео «Збройні сили України» . Діти мали можливість відчути себе військовими, приміряючи із захопленням та цікавістю бойове спорядження.

     Вшановуючи пам’ять славних козаків та захисників і захисниць України, учні Киселівського НВК довели, що вони гідні своїх предків та є надійними захисниками та захисницями рідної землі.

УКРАЇНА В НАДІЙНИХ РУКАХ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь