Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Проведено правову допомогу виїзного консультативного пункту в с.Петрушин

Дата: 03.02.2021 16:03
Кількість переглядів: 1457

29 січня 2021 року заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Ярослав Хоменко та головний спеціаліст Ріпкинського бюро правової допомоги Євгенія Панова Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели правопросвітницький захід та вуличне інформування із земельних питань в межах реалізації пілотного проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» та надали правову допомогу мешканцям с. Петрушин.

Під час зустрічі із мешканцями громади їх було проінформовано про порядок набуття та реалізації права власності на земельну ділянку, правове регулювання користування земельною ділянкою та право земельного сервітуту, встановлення меж земельних ділянок, присвоєння кадастрових номерів, відповідальності за порушення земельного законодавства, порядок та підстави надання безоплатної правової допомоги, способи захисту прав людини, порядок приватизації земельних ділянок та документи, які необхідні для цього та до яких організацій звертатись.

Після проведених заходів, в приміщенні Петрушинського старостинського округу було здійснено прийом місцевого населення. За отриманням правової допомоги звернулось 6 особи, яким було надано 9 консультацій у сфері земельного, пенсійного, соціального забезпечення, житлового, спадкового права.

Окрім того, бажаючі отримали візитки із зазначенням контактних номерів та адресою Центру, а також буклети «БПД».

Нагадуємо, що для отримання юридичної допомоги можна звернутися за адресою: м. Чернігів, пр-кт. Миру, 49-а, тел: (0462) 77-51-68.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь