Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Сергій Журман: "Ми перебуваємо на службі у держави"

Дата: 08.07.2020 14:12
Кількість переглядів: 1357

  7 липня голова Чернігівської районної державної адміністрації Сергій Журман провів робочу нараду з працівниками апарату, керівниками управлінь та відділів. У роботі брали участь голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко та перший заступник голови РДА Анатолій Кругол.

– Ми перебуваємо на службі у держави, – наголосив Сергій Журман, – маємо популяризувати свою діяльність, роботу Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

   Голова райдержадміністрації наголосив на основних напрямках роботи, визначив проблемні моменти, серед яких найперше – кадрове забезпечення, заслухав звіти кількох керівників і повідомив, що невдовзі відбудуться співбесіди, під час яких більш глибоко ознайомиться зі станом справ.

– Торік у райдержадміністрації відбулося суттєве скорочення, маємо чимало вакантних посад, – зазначила керівниця апарату Тетяна Курленко.

   Анатолій Кругол повідомив що наразі підбиваються підсумки роботи за перше півріччя, поінформував про стан захворюваності на Ковід-19 в районі та зазначив, що в районі все стабільно, за винятком магістрального питання щодо отримання Чернігівською центральною районною лікарнею пакета послуг по лікуванню хворих на Ковід-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь