Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Дата: 01.07.2020 16:00
Кількість переглядів: 1200

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята –

Дня Конституції України!

28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.

   Життя підтвердило цінність Конституції. І сьогодні завдання держави і громадського суспільства полягає в тому, щоб якнайповніше використати потенціал основного нормативно-правого акта держави для утвердження реальної демократії, забезпечення прав і свобод людини і громадянина, для піднесення умов життя народу на гідний рівень.

 

   Усі ми чітко повинні усвідомлювати, що належна повага до букви і духу Конституції – обов’язок як громадянина, так і представника будь-якої гілки влади та місцевого самоврядування.

   Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

   Здоров'я, миру та впевненості у краще майбутнє нашої держави!

Сільський голова                                                                                                                        В.М.Шелупець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь