Киселівська громада

Чернігівська область, Чернігівський район

Засідання комісії ТЕБ та НС.

Дата: 27.05.2020 12:34
Кількість переглядів: 1230

 

 

Фото без опису26.05.2020 року відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернігівської райдержадміністрації. Засідання проводив в.о. голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол.

          На засіданні розглянуто питання про послаблення протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції на території району.

          З даного питання інформували генеральний директор КНП «Чернігівський районний центр ПМСД» Віктор Куниця, генеральний директор КНП «Чернігівська центральна районна лікарня» Дмитро Руденко, начальник Управління Держпродспоживслужби в Чернігівському районі Сергій Мельниченко, заступник начальника ЧРВП ЧВП ГУНП України в Чернігівській області Олександр Комлик, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Тетяна Мірошниченко та Ірина Моргацька лікар Чернігівського міжрайонного відділу ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

          Комісією ухвалено відповідне рішення на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року № 392 «Про встановлення карантину, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», постанов Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року № 22, 23, 24, 25 та  протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС від 22.05.2020 року № 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь